Jdi na obsah Jdi na menu
 


Naléhavá zpráva

17. 5. 2011

 

Naléhavá zpráva

Přichází pohroma, která otřese zemí 

by David Wilkerson | March 7, 2009

 
 

 

Jsem puzen Duchem svatým poslat naléhavou zprávu všem, kteří jsou na našem e-mailovém seznamu, všem přátelům a biskupům, se kterými jsme se setkali po celém světě.

PŘICHÁZÍ POHROMA, KTERÁ OTŘESE ZEMÍ. BUDE TO TAK DĚSIVÉ, ŽE SE VŠICHNI BUDEME TŘÁST – I TI NEJZBOŽNĚJŠÍ Z NÁS.

Po deset let jsem varoval ohledně tisíce ohňů přicházejících do města New York. Ty zachvátí celé okolí včetně oblastí New Jersey a Connecticut. Významná města napříč Amerikou budou zažívat výtržnosti a planoucí ohně – takové, jaké jsme viděli před mnoha lety ve Watts, Los Angeles.

Výtržnosti a ohně budou i v dalších městech po celém světě. Bude se rabovat — včetně oblasti Times Square v New Yorku. Co zažíváme nyní, není úpadek, dokonce ani krize. Jsme pod Božím hněvem. V Žalmu 11 je psáno: „Když se všechno od základů hroutí, co dokáže spravedlivý?“ (v. 3).

Bůh soudí strašné hříchy Ameriky a dalších národů. Ničí základy světské společnosti.

Prorok Jeremjáš vedl při s hříšným Izraelem: „Toto praví Hospodin: Hle, já připravuji proti vám zlo, to zamýšlím proti vám. Navraťte se už každý ze své zlé cesty, napravte své cesty a své skutky. Oni však řekli: „Zbytečné řeči. Půjdeme za svými úmysly, každý z nás bude jednat podle svého zarputilého a zlého srdce.“ (Jeremjáš 18,11-12)

V Žalmu 11,6 David varuje: „Sešle na svévolníky déšť žhavého uhlí a hořící síry, jejich údělem se stane žhoucí vichr.“ Proč? David odpovídá: „Protože Hospodin je spravedlivý“ (v. 7). Toto je spravedlivý soud – stejně jako byl soud nad Sodomou a nad generací Noeho.

CO BY MĚLI DĚLAT SPRAVEDLIVÍ? CO BOŽÍ LID?

Za prvé vám odevzdám praktickou radu, kterou jsem obdržel sám pro sebe. Máš-li takovou možnost, vytvoř si 30denní zásobu trvanlivých potravin, toaletních potřeb a dalších nezbytných věcí. Ve velkých městech bývají obchody s potravinami prázdné do hodiny od prvních příznaků blížící se pohromy.

Co se týče duchovní reakce, máme pouze dvě možnosti. Jsou nastíněny v Žalmu 11. Můžeme "uletět jako ptáče na hory", nebo - jak praví David - "upřít zrak k Hospodinu, který má trůn svůj na nebesích. Jeho oči hledí, jeho pohled zkoumá lidské syny." (v. 4). "Utíkám se k Hospodinu" (v. 1).

Řeknu své duši: Není potřeba utíkat… není třeba se skrývat. Toto je Boží spravedlivé dílo. Spatřím našeho Pána na jeho trůnu, jak s očima plnýma něžné, milující laskavosti sleduje každý krok, který udělám – a budu mu důvěřovat, že vítězně provede svůj lid i skrze potopy, ohně, pohromy, zkoušky a soužení všeho druhu.

Poznámka: Nevím, kdy tyto věci přijdou, ale vím, že nejsou daleko. Odevzdal jsem vám břemeno, které leželo na mé duši. Nalož s touto zprávou, jak uznáš za vhodné.

Přeji Boží požehnání a ochranu.

V Kristu,
DAVID WILKERSON

DW:bbm 3.7.09

www.worldchallenge.org/cs/node/6327

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář